Wednesday, 26 September 2012

MAK BUDAK JADI BUDAK SEKOLAH

Seronoknya bila dipilih jadi committe untuk annual dinner yang bertemakan BACK TO SCHOLL!!!!! seronoknyeeeeee.....yuuk..eila ajak uols semua layan picca chechomel eila n kawan2....
inilah bus sekolah hasil titik peluh committee. chomelkan..semua pelajar mesti melalui pintu bas ni utk masuk ke dalam hall tau. semua ni idea committee...seronok jadi committee..


tengok ni...siap ada gerai jajan untuk pelajar kat luar sekolah. sebelum assembly mnyanyikan lagu negeri johor dan negaraku, masing2 sibuk rebut jajan2 old school ni..

pose dulu depan bas sekolah sebelum masuk sekolah..perasan tak mana eila? eila yg depan pegang sepanduk kayu tu..budak sekolah nakal ni...bila pakai baju sekolah ala jepun ni terasa nak pose comel2...mak budak ni....haha
lihat la eila ditangkap pengawas sebab ponteng class...alaaaa....pose dulu la sebelum tulis nama sy yeee...sy ponteng sebab sy nak buat kebajikan dalam sekolah. pungut sampah di padang bola...
antara pencuci mulut untuk staff party malam ni..Nyummy...pelbagai perisa dan colourful...sesuai untuk budak sekolah yang riang...
hamper untuk champion!! tak sangka our department menang dlm perfirmance contest. go go finance!!! eila aade gax buat performance utk committe tp syg video n pic x ambil...sedeh...
bersama salah seorang committee yang sporting ni. pose depan back drop yang cantik ni. psstt...eila pon ada tolong cat tau...huhuhu...nak mention jugak la kan jadi sebahagian orang penting yang menjayakan event ni..
tengok tu masing-masing pose ala gedik n comel gitu...yela..budak sekolah kan....hahahhahaha

 rasa happy bila segala yang diaturkan oleh committee berjalan dengan lancar dan jayanya. masing2 terasa aura waktu zaman dulu bersekolah..

 Terima kasih memilih eila sebagai salah seorang committee
untuk Staff Annual Dinner 2012.
Walaupun event tak sebesar event Dato' Najib sekurang-kurangnya
eila diberikan kepercayaan untuk menjayakannya.

 *berbangga....

No comments:

Post a Comment