Monday, 22 October 2012

BRESTFEEDING WITH PREMIUM BEAUTIFUL



Ramai yg tanya ela kalau pakai pb ni boleh ke buka nak susukan baby?


Ela suka nak jawab soalan ni sebab anak eila sampai sekarang
masih brestfeeding even umur setahun 7bulan. 

.
yuuk eila explain betapa specialnya pb
.
.
.
*Direkacipta sesuai bagi mereka yg nenyusu badan
*susu badan tidak akan mengering malahan produksi susu badan menjadi semakin lancar 
*anda tidak akan merasai pembekakan susu jika berlaku gap penyusuan kerana cup premium beautiful menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu
*payudara anda tidak akan jatuh malan akan lift up dengan pemakain PB
*ini berbeza sekali dengan pemakaian bra biasa yg memberi kesan menekan kebawah yg akan memburukkan keadaan di mana payudara akan jatuh tanpa sedar
*sesiapa yg mengalami payudara lembin akan pejal dengan Premium Beautiful
.
.
.
ciri2 long bra Premium Beautiful `Designated specifically for nursing'
.
.
Cara penggunaan hanya tarik cup ke bawah mudah dan cepat. baby anda tidak akan menunggu lama. payudara akan diampu oleh cup jadi ia tidak akan jatuh
.
.
.
cup Premium Beautiful adalah bersifat cotton bra yg mana memberi kesan selesa dan boleh bernafas kepada payudara anda yg mengandungi susu.
.
.
.
buat apa membazir membeli nursing bra
jika kita boleh mandapatkan Premium Beautiful 
sambil menyusukan baby untuk tahap kepintaran mereka, 
sambil kita menjaga kesihatan dan kecantikan diri sendiri 

.

call me for assist
010-7074662 eila









SHORT BRA PROMOTION!!



PB Short Bra benefitnya sama seperti PB bra cuma bra ni sesuai for those yg mengandung n pada sesiapa yg nak belum terbuka hati untuk pakai whole set of pb. 

 Lets see how this lovely thing twist your heart..





*Disulami dengan infra merah jarak jauh (Far-infrared Ray) yg direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi.
*Ia dapat melindungi badan drpd sinaran UV dengan berkesan serta mengalakkan peredaran darah
dan kadar metabolisme 
*Dapat meningkatkan keanjalan payudara dan 
mengalakkan pertumbuhan payudara
*3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat
menampung payudara agar ia tidak jatuh dan
*Mempunyai rawan keluli yg berfungsi utk menegak
dan mengukuhkan kedudukan payudara yg betul. 
* Rekabentuk yg berkuasa mampatan dan tegangan
dibahagian depan dapat meningkatkan garis payudara
dan menyokong bhgn dada serta mengurangkan 
lemak di bhgn belakang badan.
 *Bentuk U yg direka pd bhgn belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yg menarik
*Kuasa serapan yg baik,sesuai dipaki seharian
*Mempunyai kuasa regangan dlm semua hala yg dpt
diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan
badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.


Berminat? Jom ramai2 pakat kita
dapatkan bra LIFETIME WARRANTY!!
call me 010-7074662 eila 
to get special price n free consultant....





Tuesday, 16 October 2012

BULAN SPIRIT!!!

Salam...uols..
Hari isnin yg indah ni teringin nak write down and share wif uols bout REALITY OF LIFE!!

Hari ni eila ke bersama bulan and hubby
after pulang dari kerja terus ke Jusco just for 
give a little fun to bulan. besides eila x de idea nak masak.
ehem...sbnrnye mmg nak cari something snack kt luar


sambil menjamu hidangan yg enak ni, lihat gelagat si bulan yg memang febret dia makanan berlandaskan
 keju n cream ni

hati terdetik, dulu waktu kecik2 takde pon semua ni. beruntung bulan..kalau boleh segala2nya nak bagi bulan. biar dia tahu mama dia sayangkan dia

.
.
bila perot kenyang boleh lah bawa bulan ke TOYRUS!



Tempat febret tu.if masuk jex bulan terus mengelepor..hahaha. tengok tu..menyengih sampai ke telinga



tapi tiba2 dengar suara budak menangis. rupa2nya anak seorang bro ni nak toys tapi bro ni tak belikan..


anak dia meraung2 tak nak keluar kedai.. sampai bro ni pukul2 marah2 anak dia. kesian..mungkin bro ni malu semua orang pandang dia.nak belikan mungkin tak cukup wang tp lagi kesian tengok anak dia.

  yela...tak dapat apa yg dia nak, kne marah pulak. 
.


Pada eila, jauh di sudut hati bro tu mesti sedih
tak dapat bagi apa yg anak dia nak. sanggup ke tengok anak kita meraung2.. salah satu sebab eila jump in bisnes pon sbb ni..sebab BULAN
ni baru seorang. .akan datang mungkin bertambah..
eila nak beri kelengkapan dan segala keperluan anak2 dengan cukup. 
tak nak terlintas pon kt fikiran diorang yg 'mama tak sayang aku'

 Just name it cyg...kalau boleh kapal tu pon mama belikan...
tp nasib baik tak mintak. .huhuhuh.
.
.
  Eila bersyukur..semua yang eila ada hari ini berkat usaha eila dan rezeki tuhan memang tiada sempadan.. Harapan untuk jaga amanah tuhan ni sebaik mungkin hingga hujung nyawa...aminnn..

Friday, 12 October 2012

BUSINESS OPPORTUNITY

BUSINESS OPPORTUNITY!!
PREMIUM BEAUTIFUL ENTREPRENEURSHIP PROGRAM

 **If u are searching for side/main income using social media marketing (facebook, blogging, twitter, instagram n etc)
**People who want to start a business but u do not have the idea and guidance...
**Mothers (or anyone) who wants a home based business
**Employers who are sick and tired of working hours for others
**Opportunity seekers who wants to add another income stream
** Goal oriented people who wants to earn 4,5,6 figure income
**For those who wish to have a financial and time freedom at young age
**Entrepreneurs who wants to diversify into other business... 
 
Congrate.....!!!! You click the right page...!!!
In Premium Beautiful Business....
We are backed up by strong and establish company
Hai-o Marketing Sdn. Bhd.

 Establish for 20yrs in Malaysia, Listed in BSKL Main
Board, Syariah Compliance and received many
awards such as Anugerah Perniagaan Beetika,
FORBES Asia Best Under A Billion List,
CSR Award (Corporate Social Responsibility)
and many more.  
We are selling most wanted and killer product is
Premium Beautiful Corset
Concerntrate and balance for 70% health and 30% beauty.
Superbrand, Lifetime Warranty, Comfort and its worth 
every penny..!! Thousands of women all over the world
has great experience ang gives positive feedback
wearing this magic corset.....!!     

With solid Plan Marketing that is fair and transpareny. Its doable, achievable by everybody who wants to become a 
Prmium Beautiful Entrepreneur. 
The plan marketing is based on unique franchise system, win-win situasion, NO money game business....NO skim cepat kaya....NO pyramid system. 


Starting percentage of bonus 21% up to 41% monthly. Low risks and low capital. Doing if full or part time...its your choice...!! and it is Long Term Business.


This business purely based on your efforts, continously teamwork and long term relationship between you, business partners and mentors. The more you give, 
 the more you get back..!!


You will lead by strong team under Green Leaders Academy Malaysia under the mentorship of CDM Hanis Haizi and CDM Maisarah Ibrahim.
The pioneer of Premium Beautiful Online Business.
 

Successful and experiences leaders with great teamwork, high motivation and will provide you with the best and latest strategy to built up your business. 6 figures income earners in this Premium Beautiful Business, proven leaders because of keep on building up leaders  from time to time.....
helping others to achieve what we're already achieved.
Backed up by multimillionaire and networking icon in Malaysia CDM Rohana Yusof and CDM Azlan Deraman
So....lets give yourself a chance to meet us and learn from us to set up this business. and learn from us how to do this business using Social Media marketing as a platform.
We can share with you our secret of success and guide you all the way along this beautiful, fun and enjoyabke journey. 

Start take your first step...!!
stop wondering this and that....just give yourself a chance...
and start take action.
Who knows..this little step will change your whole life like mine...!!


 Everything starts with believe
Believe to Achieve
 
So..don't wait too long..
take my hand and i'll walk together with you along the journey...

 
Rzillah ari (Eila)
010-7074662
yukichoc1234@gmail.com   


Saturday, 6 October 2012

PROMOTION....LACTOLITE!!

NUTRICH LACTOLITE
.
.
.
.
Lihat..sesetengah isteri ni tak perasan factor tubuh badan 
menjadi antara faktor runtuhnya rumah tangga..
yela..kadang2 pelik ramai kawan eila yang suaminya
simpan perempuan lain. paling menakutkan tanpa kita 
sedar rupanya kita DAH DIMADUKAN!!
mintak dijauhkan ye uols..

yang paling seronoknya rasa lactolite ni sangat sedap ye. tak macam fibre yang lain nak telan pon kene tutup hidung dan minum laju2. huhuhu..kalau dah tak sedap tu memang la tak kan minum lagi kan. membazirnyaa...
.
.
.
Macam mana Lactolite dapat membantu uol?
*menyingkirkan toksin badan
*mengalakkan metabolism
*mengurangkan beban badan
*mengalakkan pertumbuhan bakteria yang baik
*membantu dalam penghadaman
*membantu masalah sembelit
*membantu penyerapan vitamin yang baik  
 
 .
.
.
.
.


yang paling penting sebelum memilih sebarang produk mesti tahu kesahihan samada dah disahkan sebagai produk halal atau tidak ye uols...
.
.
.
.
 
wow!! cdm rohana memang meletop. dari 98kg boleh turun sampai 50kg and maintain sampai sekarang. Dengan pemakaian Premium Beautiful + lactolite secara konsisten menjadikan tubuh badan cantik impian setiap wanita.
.
.
.
.
.
uols boleh dapatkan dengan harga promotion
harga asal RM158
.
.
.
NOW RM140 ONLY!!! 
Call Me For Assist.. 010-7074662 eila

  






Monday, 1 October 2012

YOU CAN DESIGN YOUR FUTURE

Salam....
Indahnya hari2 yang dilalui sejak berbisnes Premium Beautiful.Eila sangat bersyukur kehadrat illahi kerana telah menunjukkan pintu rezeki depan mata...
 mulanya perasaan takut memang ada. bisikan2 kecil terngiang2 kat telinga 'tak payah la eila..cukup la apa yang ada..bukan tak cukup makan pon' 'kalau tak berjaya macam mana? apa kata kawan2, husband, family, jiran..aduhai..' 'laku ke jual baju dalam je kot,ada orang nak beli ke?'
Memang macam2 terlintas difikiran sebab eila memang zero pasal bisnes ni. Kalau setakat jual gula2 kapas ke mashmallow ke boleh la kot.Hahaha... tapi eila gagahkan hati dan nekad untuk mengubah jalan cerita eila kat bumi tuhan ni. mungkin certain orang sudah selesa dengan hidup sendiri.


Macam eila..before this hari2 bangun pagi ready pergi keje then buat keje daily..balik dah penat...hujung bulan dapat gaji. life so bored... bila duduk sorang2 terfikir keje bawah orang ni sampai mati pon tak kaya. mana nak bayar duit uma, duit air api, duit insurans, duit dapur...last...duit SHOPPING!! Mungkin dapatla bershopping tapi dapat 2-3 helai je...cukup ke?



Eila memang bersyukur diberikan segala keperluan yang cukup...anak yang comel dan suami yang memahami.. happy bila masuk toyrus tengok anak, si bulan ni pilih toys mana yang dia suke. kalau dulu malas nak singgah..bukan dapat beli pon..sayang duit nak bayar toys yang mahal. baik duit tu buat beli barang dapur.
 

Dulu nak makan kat restaurant ni kena tunggu gaji baru boleh makan. Sejak berbisnes alhamdullillah tengah2 bulan orang lain ikat perot makan kat rumah, eila masih tersenyum pilih mana je nak makan. especially anak eila, si bulan ni memang suka tempat2 makan jenis santai dan beriadah. penat shopping boleh lepak makan2..bahagianyaa... duit gaji tak usik pon ok..
 

Pucuk dicita ulam mendatang...tepat betol masanya bila family mentua ajak bercuti bersama. Dah lama rasanya tak berehat2 memanjakan diri. lagipon sayang nak ambil cuti lama. Tak fikir panjang..on je. ehem...tak usik duit gaji lagi ok..tengah bulan lak tu bercuti..steady...

Pada eila tak ada yang mustahil asalkan kita sendiri tidak putus asa dan usaha tanpa henti kearah apa yang kita hajati. Lombong emas dalam diri adalah fikiran, jangan jadikan perasaan takut dan ragu2 menguasai diri. because of all that thing will drag us to be a LOOSER! Cabar diri sendiri untuk buktikan kepada semua. Thats what im hold now..

Teringat waktu sekolah dulu cikgu cakap kalau nak berjaya kena belajar pandai2. Now eila apply semua tu bila leader dan biz partner mencurahkan segala ilmu yang penuh di dada. eila serap segala ilmu macam akar pokok menyerap air dalam tanah. Go Go Chayok!!
Jangan terkejut bulan pertama eila jump to this business, eila dah dapat bonus----->RM4000++