Tuesday, 16 October 2012

BULAN SPIRIT!!!

Salam...uols..
Hari isnin yg indah ni teringin nak write down and share wif uols bout REALITY OF LIFE!!

Hari ni eila ke bersama bulan and hubby
after pulang dari kerja terus ke Jusco just for 
give a little fun to bulan. besides eila x de idea nak masak.
ehem...sbnrnye mmg nak cari something snack kt luar


sambil menjamu hidangan yg enak ni, lihat gelagat si bulan yg memang febret dia makanan berlandaskan
 keju n cream ni

hati terdetik, dulu waktu kecik2 takde pon semua ni. beruntung bulan..kalau boleh segala2nya nak bagi bulan. biar dia tahu mama dia sayangkan dia

.
.
bila perot kenyang boleh lah bawa bulan ke TOYRUS!



Tempat febret tu.if masuk jex bulan terus mengelepor..hahaha. tengok tu..menyengih sampai ke telinga



tapi tiba2 dengar suara budak menangis. rupa2nya anak seorang bro ni nak toys tapi bro ni tak belikan..


anak dia meraung2 tak nak keluar kedai.. sampai bro ni pukul2 marah2 anak dia. kesian..mungkin bro ni malu semua orang pandang dia.nak belikan mungkin tak cukup wang tp lagi kesian tengok anak dia.

  yela...tak dapat apa yg dia nak, kne marah pulak. 
.


Pada eila, jauh di sudut hati bro tu mesti sedih
tak dapat bagi apa yg anak dia nak. sanggup ke tengok anak kita meraung2.. salah satu sebab eila jump in bisnes pon sbb ni..sebab BULAN
ni baru seorang. .akan datang mungkin bertambah..
eila nak beri kelengkapan dan segala keperluan anak2 dengan cukup. 
tak nak terlintas pon kt fikiran diorang yg 'mama tak sayang aku'

 Just name it cyg...kalau boleh kapal tu pon mama belikan...
tp nasib baik tak mintak. .huhuhuh.
.
.
  Eila bersyukur..semua yang eila ada hari ini berkat usaha eila dan rezeki tuhan memang tiada sempadan.. Harapan untuk jaga amanah tuhan ni sebaik mungkin hingga hujung nyawa...aminnn..

No comments:

Post a Comment