Saturday, 17 November 2012

PERMATA DARI SYURGA



Sejak dua minggu lepas, tekak rasa loya2 dan mual
selera makan pulak tiba2 macam dah hilang terus...
aduhaiii...dua minggu makan tak tentu.
perut rasa lapar tapi nk makan tak selera langsung
lebih2 lagi kalau makanan pedas..asam pedas? yeuw... 
.
.
.
pregnant ke? tak kot cuz eila breastfeeding bulan, jadi memang susah nak lekat kan..selama breastfeeding ni memang langsung tak sentuh pil perancang..

. 
. 
sejak si bulan umur setahun memang teringin nak timang baby sampaila bulan umur setauhun 8bulan..resultnya...
.
.
.
Alhamdullillah..

permata dari syurga rupanya. patot lah si bulan asyik meradang and buat perangai je..bulan nak dapat adik ye..hik.tengok la tu..asyik merengek je tak boleh salah sikit.

.
.
.tak sia2 eila pakai premium beautiful secara konsisten. tengok je la kakak eila sendiri pon pregnant and tengah tunggu hari sekarang. kak wid, biz partner my sister pon pregnant...

 salah satu benefit Premium Beautiful yg eila sendiri jadi testimoni..design pb itu sendiri yang sempurna yang dapat menyokong rahim dan insaAllah...usaha tangga kejayaan.. finally,tuhan makbulkan doa kami...alhamdullillah...


......
bila bunny dpt tau..

senyum dan bertambah syg...dea pon memang rindu nak pegang baby..










No comments:

Post a Comment