Sunday, 17 February 2013

SALES MANAGER &SENIOR SALES MANAGER AWARD

 Sales Manager and Senior Sales Manager Award




20th January 2013 

hari yang bersejarah ni memang sangat bermakna bagi eila. Pertama kali menjejakkan kaki atas pentas yang penuh gilang gemilang untuk penerimaan anugerah dari Hai-O.

lets genjoy the pictures...

Pentas yang gemilang.. yang melahirkan usahawan berjaya

me with achievers and cdm maisarah yang sangat gorgeous

 plz ignore yang hujung tu. sibuk juga nak join..hehe..

Green Leaders Academy Malaysia yang membimbing hingga ke puncak kejayaan. .


 cdm hanis, cdm maisarah dan cdm yang lain tetap datang memberikan support kepada achievers yang lain. sangat memberi banyak tunjuk ajar..macam mentor tv3..
tunjuk ajar ku sifu... 
 spot me from back..ramaikan usahawan yang menempa nama dalam bisnes ni. join us!!


me again with cdm maisarah

salah satu pembakar semangat untuk menceburi bisnes ni adalah bulan,anak eila. ke mana saja bersama. masa pula banyak untuk family dan anak.. dalam masa berbisnes anak tetap tak diabaikan.

 seronoknya berbisnes premium beautiful...

No comments:

Post a Comment