Tuesday, 23 April 2013

GLAM AT JOHOR!!

Finally...GLAM Johor start launching for Southern Region...syukur..
sebelum ni kalau nak ke class GLAM kena ke KL. But now with the all concern from our CDM Hanis Haizi, class GLAM was ON HERE!! 

 
 DO I LOOK FAT??! well...mak buyung dah nak masuk 8 bulan memang lah begini. tapi semangat tetap kental uols...orang lain mungkin sedap tidur or lepak depan tv tapi eila gagah melangkah ke GLAM menimba ilmu. siapa cakap ilmu bisnes wujud dari lahir? menimba ilmu hingga ke negara china. betul tak?!!



Eila kira yang terawal sampai terus cari seat depan. Eila dapat 3 rows yg depan. yeahooo!! mari menuntut ilmu..

wow!! can you see this class was FULLHOUSE! ni pon ade lagi yg masih belum sampai terpaksa rapatkan saf..hehe...concerntrate on speaker and write down the note..every minute is GOLD!!

After class finished around 11pm, continued to updated my blog. Reviewed my note..and sempat lagi reply wechat dari client..gheee..tiada apa yang datang bergolek dalam dunia ni jika tiada usaha untuk mendapatkannya. Dan kejayaan datang dari kesungguhan, air mata dan pengorbanan..
 
last touch from CDM Fazi. satu2nya CDM di Johor. even eila direct CDM Maisarah Ibrahim, but kami semua satu bumbung yg sama. under Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) and the founder is CDM Hanis Haizi.

WELL..suatu hari nanti turn eila as a speaker kat depan tu..

No comments:

Post a Comment