Wednesday, 24 July 2013

TESTIMONI PB LAGI...LAGI...LAGI...

Alhamdullillah..since ela change from a worker to entrepeneur of Green Leaders Academy Malaysia, feedback yang positive je dapat dari customer


 the below more testimoni for PREMIUM BEAUTIFUL pula..chill uols!



 hah..ni my bestfriend yang pakai pb SEBULAN jer.. ade yang tanya kalau pakai pb, lengan boleh kurus ke? memang boleh! nampak kan perbezaan lengan si cantik ni.


yang ni customer ela wearing pb for 3 months... berkesan kan? No exercise. No slimming pills. No repeat order. Warranty lifetime uols..




 hah...ni from my mentor sendiri. now dah dapat weight before pregnant 2nd baby. wow!! seronoknya dapat shape and weight yg diidam2kan setiap wanita..













so, bila turn uols pula? pm me for free fitting, free consultant..dapatkan harga  

PROMOTION RAYA...

 jauh lebih murah dari harga biasa

 rzillah ari@ 010-7074662
whatsapp/wechat/text/

instagram@ rzillah ari

facebook@ Rzillah Ari

2 comments:

  1. wow..promo gila2 ye..anyway, thanks singgah ke blog saya...kalau nak share kisah "Segumpal Popia Koyak' tu please do...Thanks again for reading...

    Regards,
    http://simplyakuogosh.blogspot.com/2013/07/segumpal-kulit-popia-koyak.html?showComment=1374724383481#c5995701653167080060

    ReplyDelete
  2. hehehe...tgh promotion raya ni msti promo kaw2 pnye..
    okies..tq..sdih bce..smpi nnges sy..

    ReplyDelete