Thursday, 1 August 2013

BB PLUS COLLAGEN

Bulan puasa ni lah badan asyik terhidrat je and kulit mudah kering sebab kekurangan air jadi malam sebelum tidur dah jadi habit ela minum bb plus collagen. 



 rasa macam ribena. nyummylicious! ela pula suka letak ice kalau minum. so tak perlu bancuh air panas. cepat je habis sebab sedap..hehe


 berpusu-pusu si gorgeous semua nak cantik. dengan bb plus collagen ni tak habis sekotak lagi kesan dah nampak. sebab tu tepaksa ela ambil stok banyak kat stokis



ela baru minum 3 hari dah nampak perubahan kat kulit. bukan kulit muka  je. tapi parut kene minyak panas kat tangan pon makin pudar dan alhamdullillah dah hilang terus sekarang. satu badan kulit jadi mulus, cantik dan berseri. tu yang husband puji "uiyo..muka mama makin glowing!!" malu sy.hahahaha
  

nak jugak display muka sendiri.hehe..


sebab apa kesan nampak cepat?



Dan ini perbezaannya dengan collagen yang lain




Keunikan BB Plus

1) dos yang efektifk
 hanya satu sachet (5g) sehari untuk menjadikan kulit cantik dan mulus

2) kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia
 proses hidrolisis menghasilkan peptida (3k saiz dalton) yang sedia diserap

3) selamat
 risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendah.diimport dari perancis.bebas dari bahan tecemar.

4) perlindungan antioksida tambahan
 jus blackcurrent mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas.

 5)anti alahan dan anti radang
 ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyadirin) mengurangkan ketidakselesaan pada kulit serta mengalakkan penyembuhan kulit

6)ko-faktor tambahan
vitamin c dan rosellemenguatkan rantaian kolagen

7)meningkatkan kualiti kulit 
serat inulin dan epal mengalakkan pencetahan kulit melalui proses detoksifikasi

 8)manfaat tambahan
peptida kolagen ikan adalah sumber kolagen jenis 2 untuk mengurangkan kesakitan akibat osteoarthritis

9)rasa enak
rasa enak 100% blackcurrent dan roselle langsung tiada bau atau hanyir ikan.sangat sedap.macam rasa ribena.nyummylicious!!

10)tanpa gula dan kolesterol 
gula gantian semulajadi dengan indeks glisemikyang rendah,sesuai untuk para diabetes

 Ramuan, cara penyimpanan dan cara penyediaan BB Plus



sebelum tu nak share juga macam mana kerosakan kulit kita makin tua makin menjadi.eh! boleh cakap camtu.haha




kenapa mesti kolagen ikan?


Testimoni BB Plus Collagen



akak ni umur dah masuk 45++ tapi kulit masih tegang and mulus lepas consume minum BB Plus Collagen and plus cuci muka dengan sabun Marine Essence part 1
 Marine Essence part 2


 nampak kan bb plus bukan sahaja untuk kulit muka tapi untuk satu badan. ia membantu memperbaiki dan memulih kulit dari dalam.

 ni testimoni from partner. kulit semakin cerah dan mulus. happynya tengok..baru xonfident level meningkat 201%. eh,siap ada lebih 1%. haha. si suami pon makin lah sayang..untung suami dapat isteri pandai menjaga kecantikan and kesihatan kan..





jangan duk leceh, meh buzz ela untuk ordering

sekotak hanya RM 180/20 sachet
 (mahal? kalau tak mahal tak berkualiti deknon..)
 0107074662 wechat/whatsapp/text
 Email: yukichoc1234@gmail.com


No comments:

Post a Comment