Saturday, 24 August 2013

GAJI RM6000 SUKAR BELI RUMAH- PELUANG PERNIAGAAN





 Ini adalah realiti. dengan gaji RM6,000 pun susah nak beli rumah yang harganya around RM 200,000. kalau ada pun location dia agak jauh dari pusat bandar. takkan nak menyewa sampai ke tua.

 berkat usaha eila dalam bisnes ni lah insyaallah next year dapat menjejakkan kaki dalam rumah sendiri. cant wait!!

 ok, back to the topic. Certain thing memang kita tak boleh nak kawal. contohnya inflation. tapi apa yang kita mampu buat? tambahkan income, so kita ada more purchasing power. situation ni bukan benda baru. semua orang pun tahukan. it's never too late when you decide to change your life

 Sesetengah orang terpaksa bekerja 5 hari seminggu, ada sampai 6 hari macam eila sebelum ni. hari-hari merempuh traffic jammed demi gaji RM2,000+ sebulan.that's why eila happy sangat bila rakan kongsi dapat buat extra income hingga RM4,000 ke RM5,000 secara sambilan.

 itupun diorang hanya spend time 2 jam sehari kat rumah depan laptop. sementara badan masih sihat, ada kudrat, inilah peluang kita nak kumpul saving secukupnya

 kat luar tu macam-macam jenis bisnes tapi eila choose GLAM sebab percent bonus yang company beri memang tinggi sampai mencecah 67%. marketing plan pula menggunakan sistem markah timbunan, satu-satunya company dalam malaysia yang mampu offer "non-expiry points" to all entrepreneurs

 plus..kita ada training centre under GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA (GLAM). dan sekarang setiap negeri dah ditubuhkan class GLAM. even orang yang tak pandai  buat bisnes pun boleh belajar sampai pandai. tak semua orang buat bisnes kerana minat.  

majority of us nak cari duit lebih sebab ada tanggungjawab, family,anak,parents.. only you know how your financial situation is.kalau kita rasa hidup kita selesa, bagaimana dengan orang sekeliling kita pula? cukup selesakah mereka? peluang bisnes ni terbuka kepada semua. bagi yang berminat nak survey bisnes, bolehlah contact eila for discussion. 

 dont worry... No Obligation :-)

 with love
 eila 0107074662

No comments:

Post a Comment