Monday, 2 September 2013

HOME SWEET HOME


wah!! berpusu-pusu ye tetamu yang nak tengok rumah saya..hahahaha..verangan.. ok,sambung country garden version 2. tak sudah-sudah.. semalam dah pergi hari ni ela repeat lagi ni. memang tak boleh tahan sebab excited ada tempat baru kat johor. actually ni show house utk country garden.


 olololo...comelnya..sangat stylo and creative letak painting kat wall macam ni. dah macam masuk museum lah pula kan.



inilah bilik baru kami untuk kondo baru kami.agak sempit sikit tapi sangat moden dan romantika de amour. hehe..


 ok,heel susun cantik-cantik kat bawah wardrobe. can choose which one yang nak pakai jumpa client. for event..for shopping..for mamak's time.. eh! pergi mamak guna heel? gila fesyen pulok! 


 ni bilik for my daughter,si bulan. completed with ballet's shoes and table untuk study bila dah school nanti. bulan,boleh tak kita tukar bilik. lol.



completed with make-up box + accessories box + dress + princess doll....

 the best part is Kitchen!! setiap rumah mestilah kena ada kitchen. takkan lah pagi,petang,siang,malam makan kat mamak. ait! mamak lagi.. lovely kitchen with the completed candle and flower. tidur kat dapur pon ok sajeeeee.....hehe. ok,stop! now kita pergi tepi pantai pula..tengok apa yang menarik.



wahh! persembahan api!! tapi tak boleh tengok depan-depan. karang hangus bulu mata mak! eh! ini bulu mata asli lah.. seronoknya rumah tepi pantai. bosan-bosan boleh jalan ambil angin malam-malam macam ni kan..


semua facilities cukup temasuklah restaurant untuk menjamu selera. so,kalau rumah takde dapur tadi boleh turun je makan kat sini kan. sebelum tu sila fokus bunting depan tu. DURIAN GORENG!! maaf...dah habis! nangis sambil lari..uhuk..uhuk..


ohhh...maaf..this is not provided.


thank you for coming my house..come again...


with love

ela 0107074662



No comments:

Post a Comment