Thursday, 31 October 2013

TAHUKAH ANDA SETIAP INCH TUBUH KITA MEMPUNYAI AURA-AURA WARNA?

bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity
Tahukah anda? 
Semua benda hidup mempunyai 
kesimbangan tenaga yang di panggil AURA.
Benda hidup ni termasuklah haiwan, tumbuhan dan MANUSIA.

Perasan tak?
 Ada orang cantik, tapi tak menarik.
Ada pula yang biasa-biasa je, tapi menarik di pandang.
Sesetengah orang, kehadiran nya di tunggu-tunggu.
Kata-kata semangatnya boleh buat kita meremang bulu roma.
Ada pula yang kita rasa menyampah nak tengok muka dia.
Begitu lah pengaruh AURA kepada orang sekeliling kita.

Aura manusia sentiasa berubah-ubah dan berwarna-warni mengikut 
personaliti masing2 & pengaruh sekeliling.

Sometimes aura boleh jadi positif, sometimes jadi negatif.

Tapi, pemodenan menyebabkan aura manusia semakin merosot dgn mendadak.

Gaya hidup kita penuh stress, pastu banyak guna electronic device, pencemaran alam lagi, 

asyik makan fast food, badan kita semakin banyak toksin terkumpul.

Aliran tenaga dalam badan jadi tak seimbang dan masalah kesihatan pun mula timbul. 

bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity
Macam mana nak pastikan tahap aura kita sentiasa optimum?

Ada banyak cara,

 melalui pemakanan, gaya hidup sihat, tidak merokok, tidak minum alkohol, elakkan sifat2 pemarah, banyak kan kasih sayang...
Paling senang sekali.. rehat yang cukup.. senang citer.. 
TIDUR.

TIDUR?? sound ridiculous but it is WORK!

click link below for details 

with love
eila 0107074662

CIRI-CIRI DAN CARA PENJAGAAN BIOVELOCITY SLEEP MATE


Hari ni entry ela berkenaan BioVelocity Sleep Mate lagi. Ramai nak tahu kan cara penjagaan dan ciri-ciri gadjet kesihatan kita ni. jangan ingat iphone je leh jadi gadjet. Ramai dah mengetahui tentang keistimewaan dan keajaiban BVSM tapi tak tahu cara nak jaga. meh ela sharing


Ciri-ciri BV Sleep Mate
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,
*Anti Gravity
*Premium Quality
*Anti Dust Mite
Cara penjagaan BV Sleep Mate
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,
Nak diikutkan BVSM ni tak perlu dibasuh sebab kita guna bukan kat lumpur pon kan
sebaik nya setahun sekali je..
Jika perlu, hanya basuh di kawasan yang kotor sahaja.
Guna pencuci kain organik, seperti PB Wash.
Cuci menggunakan tangan dengan lembut.
Jemur di bawah matahari pagi sahaja.(warning!! matahari petang no entry ok!)



Saiz & cara penggunaan
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,

*Saiz BVSM adalah standard Queen size bed.
*Jika tilam anda saiz single, boleh lipat dua BVSM.
*Jika tilam anda saiz king, takpe..
Bentangkan saja bawah cadar dan tidur seperti biasa.
Kerana tenaga BVSM boleh sampai sejauh beberapa meter.
So kawasan yang takde lapik BVSM kat tepi King size bed tadi tetap dapat benefit.

Cara guna
*Lapik tidur atau alas tilam
*Peluk atau alas bantal
*Sebagai selimut
*Balut pada bahagian badan yang sakit
Harga Bio Velocity Sleep Mate:
RM 1,288 / unit
lebih murah dari medical cost..
HEALTH IS WEALTH...
free demostration and consultation
feel free to contact me EILA 0107074662
whatsapp/wechat/inbox

Monday, 28 October 2013

GLAMLELAKI- GLAM SOCIAL MEDIA EXPERTS


 TAHUKAH ANDA?
 kenapa GLAM mampu bertahan melalui online business?
 cuz we have experts in social media marketing
 memang ramai orang yang buat online business
 tapi tak ramai yang tahu cara yang betul

 GLAM ARE SO LUCKY TO THESE MEN
 GO GO GLAM....!!

Sunday, 27 October 2013

BIOVELOCITY SLEEP MATE-Promotion Price!


 Entry ela kali ni mengenai tidur yang berkualiti. kita menghabiskan 1/3 bersamaan dengan 8 jam dalam sehari untuk tidur. mesti semua dah tahukan tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi harian anggota badan. 

 lebih-lebih lagi bila kita penat berkerja dari subuh hingga ke petang hari. itu untuk kita-kita yang kerja setakat duduk depan komputer keluarkan invoice. Eh! macam kerja lama saya je dulu..hahaha.. 

pernah tak uols terfikir macam mana pemimpin negara kita yang kalau kita tengok dalam television sejam kat london lepas sejam kat paris, lepas tu tiba-tiba dah sampai malaysia. berapa banyak tenaga nak guna tu. nak kata super power kita sama je sebagai manusia. so,memang perlu cari solution alternatif untuk menggantikan tenaga kita.


Bio Velocity Sleep Mate RM1288





Proses penuaan=kehilangan kesihatan
 BioVelocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur



kebaikan BioVelocity Sleep Mate memenuhi kepentingan tidur seperti

 *tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
 *Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
 *Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
 *Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan dan menjana kembali tenaga
 *Meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak
 Teknologi terkini BioVelocity Sleep Mate


 Cara Penghasilan Bio Velocity Sleep Mate

 Disuntik/disembur garam laut dalam didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan. gabungan teknologi dari kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis jerman, garam laut dalam dari korea dan dikilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM?

  Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok soviet dan Eropah timut dan negeri china. Garam juga memainkan peranan penting dalam perubatan islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun. 
 Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan,ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen
 bila haba di bebaskan ia melarutkan kolesterol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah akan lancar seluruh badan.
 bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dengan izinNya, hormon seimbang,pembaharuan sel berlaku dan awet muda.


KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM DIPROSES PADA BVSM?
 
 *sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, teyapi hanya dengan tidur yang lena
 *BVSM membantu untun mendapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya proses penyembuhan berlaku dengan maksima yang mungkin
 *otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
 *Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang
 
 
 
 kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia-Julai 2013
 
 
 Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
 

RM1288
 
 TESTIMONI OF BVSM


 dikategorikan sebagai orang ketidakupayaan kekal alhamdullillah dengan izinNya dapat kembali nikmat berjalan dan berlari setelah 25hari menggunakan BVSM.


 
 FOR CONSULTATION AND DETAILS
 DO CONTACT ME WHATSAPP/WECHAT/PM/INBOX
 EILA 0107074662
 yukichoc1234@gmail.com