Sunday, 27 October 2013

BIOVELOCITY SLEEP MATE-Promotion Price!


 Entry ela kali ni mengenai tidur yang berkualiti. kita menghabiskan 1/3 bersamaan dengan 8 jam dalam sehari untuk tidur. mesti semua dah tahukan tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi harian anggota badan. 

 lebih-lebih lagi bila kita penat berkerja dari subuh hingga ke petang hari. itu untuk kita-kita yang kerja setakat duduk depan komputer keluarkan invoice. Eh! macam kerja lama saya je dulu..hahaha.. 

pernah tak uols terfikir macam mana pemimpin negara kita yang kalau kita tengok dalam television sejam kat london lepas sejam kat paris, lepas tu tiba-tiba dah sampai malaysia. berapa banyak tenaga nak guna tu. nak kata super power kita sama je sebagai manusia. so,memang perlu cari solution alternatif untuk menggantikan tenaga kita.


Bio Velocity Sleep Mate RM1288





Proses penuaan=kehilangan kesihatan
 BioVelocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur



kebaikan BioVelocity Sleep Mate memenuhi kepentingan tidur seperti

 *tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
 *Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
 *Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
 *Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan dan menjana kembali tenaga
 *Meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak
 Teknologi terkini BioVelocity Sleep Mate


 Cara Penghasilan Bio Velocity Sleep Mate

 Disuntik/disembur garam laut dalam didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan. gabungan teknologi dari kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis jerman, garam laut dalam dari korea dan dikilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM?

  Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok soviet dan Eropah timut dan negeri china. Garam juga memainkan peranan penting dalam perubatan islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun. 
 Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan,ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen
 bila haba di bebaskan ia melarutkan kolesterol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah akan lancar seluruh badan.
 bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dengan izinNya, hormon seimbang,pembaharuan sel berlaku dan awet muda.


KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM DIPROSES PADA BVSM?
 
 *sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, teyapi hanya dengan tidur yang lena
 *BVSM membantu untun mendapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya proses penyembuhan berlaku dengan maksima yang mungkin
 *otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
 *Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang
 
 
 
 kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia-Julai 2013
 
 
 Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
 

RM1288
 
 TESTIMONI OF BVSM


 dikategorikan sebagai orang ketidakupayaan kekal alhamdullillah dengan izinNya dapat kembali nikmat berjalan dan berlari setelah 25hari menggunakan BVSM.


 
 FOR CONSULTATION AND DETAILS
 DO CONTACT ME WHATSAPP/WECHAT/PM/INBOX
 EILA 0107074662
 yukichoc1234@gmail.com
 

 
 

 


No comments:

Post a Comment