Thursday, 31 October 2013

CIRI-CIRI DAN CARA PENJAGAAN BIOVELOCITY SLEEP MATE


Hari ni entry ela berkenaan BioVelocity Sleep Mate lagi. Ramai nak tahu kan cara penjagaan dan ciri-ciri gadjet kesihatan kita ni. jangan ingat iphone je leh jadi gadjet. Ramai dah mengetahui tentang keistimewaan dan keajaiban BVSM tapi tak tahu cara nak jaga. meh ela sharing


Ciri-ciri BV Sleep Mate
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,
*Anti Gravity
*Premium Quality
*Anti Dust Mite
Cara penjagaan BV Sleep Mate
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,
Nak diikutkan BVSM ni tak perlu dibasuh sebab kita guna bukan kat lumpur pon kan
sebaik nya setahun sekali je..
Jika perlu, hanya basuh di kawasan yang kotor sahaja.
Guna pencuci kain organik, seperti PB Wash.
Cuci menggunakan tangan dengan lembut.
Jemur di bawah matahari pagi sahaja.(warning!! matahari petang no entry ok!)



Saiz & cara penggunaan
bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,

*Saiz BVSM adalah standard Queen size bed.
*Jika tilam anda saiz single, boleh lipat dua BVSM.
*Jika tilam anda saiz king, takpe..
Bentangkan saja bawah cadar dan tidur seperti biasa.
Kerana tenaga BVSM boleh sampai sejauh beberapa meter.
So kawasan yang takde lapik BVSM kat tepi King size bed tadi tetap dapat benefit.

Cara guna
*Lapik tidur atau alas tilam
*Peluk atau alas bantal
*Sebagai selimut
*Balut pada bahagian badan yang sakit
Harga Bio Velocity Sleep Mate:
RM 1,288 / unit
lebih murah dari medical cost..
HEALTH IS WEALTH...
free demostration and consultation
feel free to contact me EILA 0107074662
whatsapp/wechat/inbox

No comments:

Post a Comment