Thursday, 31 October 2013

TAHUKAH ANDA SETIAP INCH TUBUH KITA MEMPUNYAI AURA-AURA WARNA?

bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity
Tahukah anda? 
Semua benda hidup mempunyai 
kesimbangan tenaga yang di panggil AURA.
Benda hidup ni termasuklah haiwan, tumbuhan dan MANUSIA.

Perasan tak?
 Ada orang cantik, tapi tak menarik.
Ada pula yang biasa-biasa je, tapi menarik di pandang.
Sesetengah orang, kehadiran nya di tunggu-tunggu.
Kata-kata semangatnya boleh buat kita meremang bulu roma.
Ada pula yang kita rasa menyampah nak tengok muka dia.
Begitu lah pengaruh AURA kepada orang sekeliling kita.

Aura manusia sentiasa berubah-ubah dan berwarna-warni mengikut 
personaliti masing2 & pengaruh sekeliling.

Sometimes aura boleh jadi positif, sometimes jadi negatif.

Tapi, pemodenan menyebabkan aura manusia semakin merosot dgn mendadak.

Gaya hidup kita penuh stress, pastu banyak guna electronic device, pencemaran alam lagi, 

asyik makan fast food, badan kita semakin banyak toksin terkumpul.

Aliran tenaga dalam badan jadi tak seimbang dan masalah kesihatan pun mula timbul. 

bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity
Macam mana nak pastikan tahap aura kita sentiasa optimum?

Ada banyak cara,

 melalui pemakanan, gaya hidup sihat, tidak merokok, tidak minum alkohol, elakkan sifat2 pemarah, banyak kan kasih sayang...
Paling senang sekali.. rehat yang cukup.. senang citer.. 
TIDUR.

TIDUR?? sound ridiculous but it is WORK!

click link below for details 

with love
eila 0107074662

No comments:

Post a Comment