Sunday, 11 May 2014

PELUANG PANAS!!


Rasa-rasanya ramai kat luar sana masih menimbang tara peluang untuk berbusiness ataupun nak buat SIDE INCOME. Blur je nak buat business online apa. 

yela..memandangkan sekarang business online sangat fofular (mengencis air liuq) kan.. lebih-lebih lagi INSTAGRAM.

bukannya susah mana pon..post pic cantik2 kat instangram pastu cinfirm dapat customer berderu-deru buzz and pm kita. heheheh... macam tu lah caranya kami dalam GLAM berkerja

BUSINESS HUJUNG JARI

Tapi..kenelah ada ilmu dan ada pemimpin kan...takde business yang boleh tahan lama tanpa dua-dua faktor utama ni. 


bertanya tak salah daripada kita tak tahu langsung kan..

contact/ whatsapp/ wechat : 010-7074662
email : yukichoc1234@gmail.com
Instagram / facebook : Rzillah Ari





2 comments:

  1. Hi..tq for coming....moga berjaya dengan bisnes adik ye...lot's of love...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak..
      akk juga..semoga perjalanan kehidupan akk sentiasa ceria. ;)

      Delete