Tuesday, 17 June 2014

Premium Beautiful murah?? promo raya ko!!

Puasa is round the corner..lepas tu raya pulok. hah!! pusu-pusu target nak kuruih and shape sebab time rayalah nak ketemu sanak saudara, buah hati, jiran-jiran dan kawan lamakan. takkanlah nak biar je diorang kata "eh along, apsal ko makin gemok ni sihat semacam. berisi ke?!!" what??!!. tak pon "eh nora!hampir tak perasan ko tadi. dah macam mak ko dah" amboiii...tak sayang mulut..mentang-mentang mak si nora berbadan besar..
tak pon time rayalah kita clash dengan boipren kite. kenapa ya??
Photo: Siapa cakap gemuk tu huduh? Ramai kat luar tu berbadan besar tapi comel kan?!

Tapi ramai lelaki taste nak yang kuruih je walaupun kadang2 kalau tengok lelaki tu takdelah segak mana pong. Perot kedepan juga.tak sesuai sangat kalau nak awek or calon isteri tu perfect. Huhu. Tapi yang kita ni pulak duk risau sampai tak tidur malam fikir camne nak buat dengan lemak2 tepu ni.

Ada suami kata "alaa yang..abg tak kesah pon ayg gemok. Abg tetap syg.." memang sayang uols..siapa tak sayang bini tapi samada uols perasan atau buat-buat tak perasan kalau keluar ke shopping mall tengah jalan2 belek baju tiba2 datang awek berbaju ketat,sexy, gebu dan lentik duk pilih baju kat sebelah. Suami automatik toleh tengok tak berkelip sampai awek tu bla. Betul tak?!! Betul tak?!! Rasa mcm nak congkel bijik mata cik abg..

Uols taukan dah mmg sifat lelaki. Diorang sukakan semua tu. Yang kita pulak sukakan kecantikan. Tak salah kalau kita "ikat" diorang dengan mnguruskan badan kita. Dalam masa yg sama kite dpt jaga kesihatan.betul x. Untuk siapa?? Untuk suami kita uols...

Tulah salah satu usaha #premiumbeautiful nak bantu uols semua "ikat" suami uols.. eventho klu kne tinggal dek suami kita jadi janda hot!! Tak gitu? Mintak dijauhkan..tp tulah kenyataannya..

#penceraian#premiumbeautifulmurah #johor#joho#Malaysia #bazarpaknil #glam#glampreneurs #tinggalsatuset
Dont get me wrong k dear...
Siapa cakap gemuk tu huduh? Ramai kat luar tu berbadan besar tapi comel kan?!

Tapi ramai lelaki taste nak yang kuruih je walaupun kadang2 kalau tengok lelaki tu takdelah segak mana pong. Perot kedepan juga.tak sesuai sangat kalau nak awek or calon isteri tu perfect. Huhu. Tapi yang kita ni pulak duk risau sampai tak tidur malam fikir camne nak buat dengan lemak2 tepu ni.

Ada suami kata "alaa yang..abg tak kesah pon ayg gemok. Abg tetap syg.." memang sayang uols..siapa tak sayang bini tapi samada uols perasan atau buat-buat tak perasan kalau keluar ke shopping mall tengah jalan2 belek baju tiba2 datang awek berbaju ketat,sexy, gebu dan lentik duk pilih baju kat sebelah. Suami automatik toleh tengok tak berkelip sampai awek tu bla. Betul tak?!! Betul tak?!! Rasa mcm nak congkel bijik mata cik abg..

Uols taukan dah mmg sifat lelaki. Diorang sukakan semua tu. Yang kita pulak sukakan kecantikan. Tak salah kalau kita "ikat" diorang dengan mnguruskan badan kita. Dalam masa yg sama kite dpt jaga kesihatan.betul x. Untuk siapa?? Untuk suami kita uols...

Tulah salah satu usaha #premiumbeautiful nak bantu uols semua "ikat" suami uols.. eventho klu kne tinggal dek suami kita jadi janda hot!! Tak gitu? Mintak dijauhkan..tp tulah kenyataannya..
oleh sebab this month bermulanya rege premium beautiful ni turun..ni bagi uols santap and sentap dengan testimoni baru.
 
My customer cum sil ni berjaya melangsingkan dan mengehotkan body shaping dia dalam hanya SEBULAN uols!! Berbakul-bakullah puji dapat dari future husband nantikan. Selain dah kuruihkan badan dia,sakit belakang dia pon dah takde memandangkan #pb ni memang diiktiraf pakar tulanag belakang antarabangsakan. Paling best bila dia kata bekas2 melecet kat pinggang mungkin sebab pemakaian pakaian dalam yang ketat tu dah pudar! Fuuhh..niat hati beli #premiumbeautiful sebab nak kurus tapi tanpa disedari banyak benefit kat badan kita. Thum up!!
Photo: Hah!!! Agak-agak berdarah tak hidung tengok adik ni. Memang dari kecik badan sihat sangat.hehe.Umur baru masuk 18 tahun tau. Muda belia sangat nih. Dalam masa 2bulan konsisten pakai #premiumbeautiful dah nampak hasil. Agak2 kalau setahun body mcm cek ta.

 Mula-mula banyak kali juga tanya "boleh ke muka dengan lengan ni leh kurus kak ela?" Jawapan sy "meh tengok testimoni hakak ni" tak yah explain lebih-lebih biar gambar berbicara.kehkehkeh..bila pakai bahagia adik siap muka pon kurus ni semakin v-shape. 

Agak-agak dlm hati uols ckp "bilalah aku nak dapat #pb ni?"
Promo raya nilah uols..installment plan dengan ela sendiri tinggal satu set je ni. #premiumbeautifulmurah yang uols tak kan jumpa kat mana-mana dah. Nangis tekup muka kat bantal.uhuk..uhukk...

Ela 0107074662 #rzillahari #johor#joho#Malaysia #kurus#gemuk#vshape#murah#sayajualkorset
Hah!!! Agak-agak berdarah tak hidung tengok adik ni. Memang dari kecik badan sihat sangat.hehe.Umur baru masuk 18 tahun tau. Muda belia sangat nih. Dalam masa 2bulan konsisten pakai #premiumbeautiful dah nampak hasil. Agak2 kalau setahun body mcm cek ta.

Mula-mula banyak kali juga tanya "boleh ke muka dengan lengan ni leh kurus kak ela?" Jawapan sy "meh tengok testimoni hakak ni" tak yah explain lebih-lebih biar gambar berbicara.kehkehkeh..bila pakai bahagia adik siap muka pon kurus ni semakin v-shape.

Agak-agak dlm hati uols ckp "bilalah aku nak dapat #pb ni?"
Customer ni dah 6 bulan tak period then pakai #premiumbeautiful sebulan terus period. Alhamdullillah..berbaloilah investment seumur hidup ni kan. Ramai sebenarnya wanita kat luar sana ada masalah #period yang tak teratur. Ada yang sampai bertahun-tahun.

Design #pb ni sangat sempurna dengan adanya f.i.r atau #infrared disetiap... benang optiknya dapat menembusi hingga ke dalam tubuh badan kita. Jadi selain membantu mengembalikan bentuk badan, ia juga fokus kepada kesihatan kita. 



  SO....SEKARANG MASANYA!!
PROMO RAYA
RM2200 SIZE KECIL (NP: RM2400)
RM2400 SIZE BESAR (NP:2600)

NO INTEREST
NO DEPOSIT
INSTALLMENT AVAILABLE
THROUGH MYSELF
CAN NEGOTIATE
1ST PASYMENT DONE AND CARRY...
Hah...duk tercenggang apa lagi.installment melalui ela tak banyak tau. jadi konsepnya first comes first serves..
wechat/whatsapp ela 0107074662
with love~~