Monday, 18 February 2013

BIOZONE Food Purifier Part 2

THE DEMONSTRATION OF BIOZONE FOOD PURIFIER...
 
purification process using ozone technology

the traditionals methods are no longer guarantee to eliminate contaminants from the food. soaking the fruits and vegetablesin salt solution removes bacteria but its stabilizes the chemical substances, which is bad for our consumption




this is the toxin, chemicals...silent killers

its getting tickers and sticky
 
see...after 30minutes process

this bubbles cannot be burned or melted but become hard to imagine..this one accumulated in your body

imagine if we eat chicken, meat..seafood..vegetables every single day??

i think almost every house require this device and beware that most of serious diseases are mainly due to foods that we eat everyday...

the product now available and limited stock at a very special introducing price...!!

contact



rzillah ari (eila) 



010-7074662 



facebook:rzillah ari 

yukichoc1234@gmail.com

BioZone Food Purifier

Pernah tak kita terfikir makanan yang kita masak dan makan hari2 mengandungi toksin/bahan kimia yang masih tidak selamat untuk kita makan??

 makanan seperti ayam,ikan,daging,sayur dan lain2 masih tidak selamat 100% untuk dimakan....
 
WHY??...

 cth:ayam yang disuntik dengan hormone tumbesaran dan antibiotik yang kuat mengalakkan tumbesaran yang cepat dan menahan dari sebarang penyakit.

 bahan ini akan kekal walaupun dicuci dengan air

tidak lupa juga sayur-sayuran dan buah-buahan yang disembur racun untuk mengelakkan serangga perosak dan tumbesaran


 dan ikan makanan laut direndam untuk tahan lama



so...what is the solution... 
presenting......

BIOZONE Food Furifier


 BIOZONE Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi menyingkirkan bahan-bahan pencemar

 function:
*memelihara kesegaran makanan
*menyingkirkan bau
*menyingkirkan toksin larut air, toksin larut lemak dan bakteria
*berkesan menyingkirkan bahan2 pencemar
*memelihara nutrien makanan 

its SAFE,EFFECTIVE,PRACTICAL and EASY TO HANDLE


 Call us for free demonstration and free consultant

 EILA 010-7974662

Sunday, 17 February 2013

SALES MANAGER &SENIOR SALES MANAGER AWARD

 Sales Manager and Senior Sales Manager Award




20th January 2013 

hari yang bersejarah ni memang sangat bermakna bagi eila. Pertama kali menjejakkan kaki atas pentas yang penuh gilang gemilang untuk penerimaan anugerah dari Hai-O.

lets genjoy the pictures...

Pentas yang gemilang.. yang melahirkan usahawan berjaya

me with achievers and cdm maisarah yang sangat gorgeous

 plz ignore yang hujung tu. sibuk juga nak join..hehe..

Green Leaders Academy Malaysia yang membimbing hingga ke puncak kejayaan. .


 cdm hanis, cdm maisarah dan cdm yang lain tetap datang memberikan support kepada achievers yang lain. sangat memberi banyak tunjuk ajar..macam mentor tv3..
tunjuk ajar ku sifu... 
 spot me from back..ramaikan usahawan yang menempa nama dalam bisnes ni. join us!!


me again with cdm maisarah

salah satu pembakar semangat untuk menceburi bisnes ni adalah bulan,anak eila. ke mana saja bersama. masa pula banyak untuk family dan anak.. dalam masa berbisnes anak tetap tak diabaikan.

 seronoknya berbisnes premium beautiful...

GARAM BULUH HAI-O


Garam or Garam Buluh Hai-O Marketing Sdn Bhd???

what is the different?? what is it all about??....!!

 i'm sure some of you ada yang dah beware about this ok let me explain...
 Garam Buluh dan Garam Biasa adalah dua bahan yang berbeza



Garam Buluh:Garam yang di masak di dalam buluh secara berulang kali dan ditutupi dengan tanah liat dan di bakar menggunakan pokok pine pada suhu 1000 degree dan akan menghasilkan cecait dan ketulan bernama garam buluh dan ianya bersifat alkali.
Garam Biasa: Garam buatan zaman moden mengandungi 99% Natrium Klorida dan bersifat asid dan banyak menggunakan aditif akibat proses pengilangan dan mengandungi bahan kimia.


Kenapa kita perlukan kebaikan Garam Buluh???
Garam buatan zaman kini sudah tidak sama lagi seperti dahulu, kebanyakannya mempunyai bahan-bahan kimia dan mengandungi unsur-unsur pencemaran dan bersifat asid dan tidak memberikan apa-apa faedah kepada tubuh badan kita



Adakah kita tahu garam yang kita makan selama ini BERASID dan kurang sifat ALKALI?

Badan berasid adalah punca kepada pelbGai penyakit kronik dan penduduk bandar majoritinya mempunyai sefat badan Berasid yang boleh membahayakan kesihatan.

  Adakah kita tahu sel-sel barah tidak boleh membahagi badan yang bersifat ALKALI?? ini dapat menghalang sel kanser membiak


 Adakah kita tahu badan yg berasid mengakibatkan pengoksidaan dalam badan dan menyebabkan beberapa fungsi dalaman badan gagal?



 paku berkarat punca pengoksidaan

 Sifat Garam Buluh??

 Garam buluh yang bersifat Alkali sebagai agen anti-pengoksidaan di dalam badan, membantu meningkatkan kandungan mineral di dalam badan dan membantu penyerapan zat-zat mineral di dalam badan.

 Faedah dan fungsi khasiat Garam Buluh Hai-O


**sebagai agen anti-oksida dan menyingkirkan toksin dalam badan


**  mengandungi kandungan mineral yang tinggi (80jenis mineral yg diperlukan badan)

** tinggi kandungan Magnesium

 **bersifat Alkali


**tiada unsur2 pencemaran dan sangat baguutk kesihatan badan

** membantu pelawasan dlm sistem penghadaman badan

 Siapa yang patut menggunakan Garam Buluh??

 **semua peringkat umur,jika masih tiada apa penyakit bagus digunakan bagi mengelak penyakit


 ** untuk pesakit Diabetes, Kencing Manis, Darah tinggi, Batu karang, penyakit kulit dan macam2 lagi


 Cara pengambilan Garam Buluh

 **boleh digunakan sebagai pengganti garam biasa


**Garam Buluh Premier Drink sebagai minuman

  **Kapsul Garam Buluh untuk pengambilan setiap hari

**Mineral Coffee yang mengandungi garam buluh


Call Me for deep explanation and order it NOW!
010-7074662
eila