Wednesday, 8 October 2014

UBAHSUAI RUMAH SKUDAI & JOHOR BAHRU

SALAM 1MALAYSIA!!

hari ni ela nak sharing kat pembaca-pembaca semua tentang perkhidmatan syarikat construction kami 
HARMONI TEGUH ENTERPRISE

sebenarnya agak lama projek ni siap. tapi back up gambar projek ubahsuai ni hilang ntah ke mana. sampailah ke hari ini baru timbul folder picture dia. hehehe...


UBAHSUAI RUMAH TERES 2 TINGKAT 

renovation rumah kat bawah ni di kawasan Taman Universiti, Skudai Johor. kebiasaannya kalau ada pelanggan yang ingin lihat-lihat dan jengah-jengah dulu hasil kerja kami, kami akan bawa ke tapak projek yang pernah kami siapkan. 

Ini gambar rumah pemilik yang belum di ubah suai

pekerja kami sedang memilih tiling yang sesuai.

Tiling bahagian luar yang telah siap

hasilnya

maaf sebab bahagian dalam rumah pemilik yang siap di ubah suai ela masih tak jumpa.hehe. ubah suai rumah ni anggaran hanya RM30k++. itu termasuk tiling luar dalam, ikat batu, tarik dapur n etc.


UBAHSUAI CAFE 

selain rumah, kami juga mengubahsuai kedai seperti cafe. yang ni projek kami di Pulai Perdana, Skudai





hasilnya....




projek ubah suai cafe ni anggaran RM23++ sahaja termasuk tiling, table top untuk cahier, tarik paip, cermin, cat, lampu, tinted tingkap


projek seterusnya akan diupdated setelah picture dijumpai lagi.maaf yeee....

sooo....
yang mana dah plan nak ubah suai rumah ke apa boleh contact el atau terus contact husband ela, HERRY 010-7126620 

melalui online pon boleh nak mintak sebutharga. bagi kami details ukuran rumah dan apa yang nak di ubahsuai. lagi mudah kalau terus lawat tapak 
.

lepas tu baru kami boleh keluarkan quotation atau sebut harga. Area skudai, johor bahru, pasir gudang, larkin amat dialu-alukan...














3 comments:

  1. Blh pm saya tak..0197553176..nk buat site meaduremt dn quote hrga renovation rumh saya d sierra perdana mas
    ai

    ReplyDelete
  2. Salam nk mntk anggaran harga..kalau nk tarik dapur untuk rumah low cost single storey 2 bilik tu agak2 bape k ye? Just nk info so bleh stanby wang dlu sblm buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam..maaf lambat rply.masih inginkn quotation ke. Boleh direct wasap sy ela 0107074662. Sbb sy kne dpt kn details sblm bg anggaran.tq

      Delete