Monday, 29 December 2014

RENOVATE: RUMAH LAMA GANTI RUMAH BARU



Lama sudah tak updated pasal projek renovation dan construction yang syarikat kami buat kann...

hahh...kali ni bagi bukak mata sikit sebab selalunya asyiklah puji kontraktor cina buat cantik and murah padahal tak tahu kena tipu tu. tak sampai 2 tahun berkecai dah tiling. oppss...hehe

so, malam ni nak bagi uols tengok

RUMAH LAMA GANTI RUMAH BARU



Rumah agak lusuh dan kusam tak glow macam pengguna #fjglow.kikikiki... Tak pon beli rumah second hand tapi nak bagi chantek rumah.




Jom pakat modenkan rumah kita mengikut budget masing2. Malu jiran sebelah tengok rumah kita jadi villa.huhuhu...


Dapatkan perkhidmatan #construction #renovation#ubahsuai kediaman atau pejabat anda dengan syarikat kami yang berpengalaman hampir seabad ni.


With Love...
Ela..




No comments:

Post a Comment